User not able to register

Discusions not-related to our Components

Moderators: gto, cipto_kh, EgonHugeist

sandeep_c24
Expert Boarder
Expert Boarder
Posts: 158
Joined: 06.11.2005, 01:43

User not able to register

Postby sandeep_c24 » 25.06.2008, 22:03

Hi

One of the user on Codegear forum is complaining about not being able to register on Zeos forums . This is what he said

I cannot create an account on the Zeoa forum because

1. It took me over six attempts before I was finally able to read the
security code during the registration process.
2. When I did create an account I received an email two days later informing
me that the account had been delete.
3. I tried to contact the administrator, but the email address is not valid.

I may try again - but I am not hopeful.

Many thanks
Kerin


Regards

Sandeep

User avatar
mdaems
Zeos Project Manager
Zeos Project Manager
Posts: 2766
Joined: 20.09.2005, 15:28
Location: Brussels, Belgium
Contact:

Postby mdaems » 25.06.2008, 22:17

I'm very sorry for that... It may be partially my fault.

1. No way I disable these security codes. It's about the only way provided by the forum software to avoid automatic/spam registrations. I may look at the settings, however. Maybe I can make them a little more human readable.

EDIT : Done

2. I do delete inactive users from time to time. This means : users who haven't logged in after registering an account. Usually I try to avoid doing this within the week. (Which should be a reasonable time span for a brand new registration, I believe)

3. I'll try to change the administrator email address to mine.

EDIT: Done

Mark
Image

kerino
Junior Boarder
Junior Boarder
Posts: 27
Joined: 26.06.2008, 10:04

New account success

Postby kerino » 26.06.2008, 10:27

Thanks Sandeep & Mark, it only took me two attempts to create an account this time, and hopefully it won't get deleted.
I have successfully posted my query.

User avatar
mdaems
Zeos Project Manager
Zeos Project Manager
Posts: 2766
Joined: 20.09.2005, 15:28
Location: Brussels, Belgium
Contact:

Postby mdaems » 26.06.2008, 10:35

You've been lucky... I already had to make security stronger again. Spammers had already started to add some new user accounts... Horrible. Not fully at the old level. Hope it's enough...

Mark
Image


Return to “Off Topic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest