Change login prompt

Forum related to MySQL

Moderators: gto, cipto_kh, EgonHugeist

kecap
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 7
Joined: 05.05.2012, 14:27
Location: slovakia

Change login prompt

Postby kecap » 22.05.2012, 17:03

Hello

Can anyone describe me how to show in login prompt Hostname and database. becuse there is only user and password.

thanks

seawolf
Zeos Dev Team *
Zeos Dev Team *
Posts: 385
Joined: 04.06.2008, 19:50
Contact:

Postby seawolf » 23.05.2012, 06:50

Hello,
I think you must implement it, because the login form, as you noted, providss only that 2 fields.

Regards


Return to “MySQL”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest