cannot view ZEOS components in Delphi2010 toolbar

The stable tester's forum for ZeosLib 7.0.x series

Report problems concerning our Delphi 2009+ version and new Zeoslib 7.0 features here.
glk70
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 19
Joined: 08.03.2010, 17:58

cannot view ZEOS components in Delphi2010 toolbar

Postby glk70 » 12.09.2013, 16:37

Hi folks

I've just downloaded zeos 7.0.4 stable.
I've rebuild everything (as I was using zeos in a project I just wanted to be sure every dcu is updated).
everything fine.
Than I installed ZComponenDesign140.bpl.

Packaged installed successfully, BUT, no Zeos TAB created in delhpi 2010 toolbar , and no ZEOS component installed.

I've revised the code for the registration procedure, but I've found nothing.

any suggestion ?

Best Regards

glk70
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 19
Joined: 08.03.2010, 17:58

Re: cannot view ZEOS components in Delphi2010 toolbar

Postby glk70 » 17.09.2013, 16:27

can't believe I'm the only one experiencing this situation.

No suggestion at all ???

glk70
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 19
Joined: 08.03.2010, 17:58

Re: cannot view ZEOS components in Delphi2010 toolbar

Postby glk70 » 23.09.2013, 14:13

UP

User avatar
EgonHugeist
Zeos Dev Team
Zeos Dev Team
Posts: 1739
Joined: 31.03.2011, 22:38

Re: cannot view ZEOS components in Delphi2010 toolbar

Postby EgonHugeist » 25.09.2013, 19:24

No idea, why.. Thought somebody else knows a reason.

Everything fine on my side..
King regards, Michael

You want to help? viewtopic.php?f=4&t=3671
You found a (possible) bug? Use the new bugtracker dude! http://sourceforge.net/p/zeoslib/tickets/

Image


Return to “ZeosLib 7.0 Stable Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest