Property PreprepareSQL does not exists

The stable tester's forum for ZeosLib 7.0.x series

Report problems concerning our Delphi 2009+ version and new Zeoslib 7.0 features here.
una.bicicleta
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 15
Joined: 28.03.2010, 17:52

Property PreprepareSQL does not exists

Postby una.bicicleta » 29.09.2013, 01:37

Whenever I open and run a delphi project with zConnection, I always get an error: "Error reading ZConnection1.PreprepareSQL: Property PrepepareSQL does not exist"
I can set the property to TRUE so my delphi project runs normal, but every time I close out and re-open, the property resets to False. How do I fix this bug?
I'm using Zeos componnent 7.0.4 and Delphi XE3 .

Thanks.

User avatar
EgonHugeist
Zeos Dev Team
Zeos Dev Team
Posts: 1701
Joined: 31.03.2011, 22:38

Re: Property PreprepareSQL does not exists

Postby EgonHugeist » 29.09.2013, 22:13

Not a Zeos issue.

Clean up all old dcu, dcp, bpl files. You're mixing old and newly compiled dcu's in compiling and linking the project.
King regards, Michael

You want to help? viewtopic.php?f=4&t=3671
You found a (possible) bug? Use the new bugtracker dude! http://sourceforge.net/p/zeoslib/tickets/

Image

una.bicicleta
Fresh Boarder
Fresh Boarder
Posts: 15
Joined: 28.03.2010, 17:52

Re: Property PreprepareSQL does not exists

Postby una.bicicleta » 30.09.2013, 10:23

Thanks, I'll try again later.


Return to “ZeosLib 7.0 Stable Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest